Openingstijden

Hugo Gerritsen

Spoed?

Het is spoed wanneer u denkt dat uw klacht levensbedreigend is. U belt dan het praktijknummer en kiest optie 1. Bij afwezigheid van de huisarts kiest u optie 0. U kunt voor levensbedreigende situaties ook altijd 112 bellen!

Wat zijn de openingstijden en praktijknummers van mijn huisartsenpraktijk?

Waar kan ik terecht als mijn huisarts er niet is?

Is uw huisarts afwezig tijdens kantooruren (tussen 8.00 en 17.00 uur), dan wordt de praktijk waargenomen door een andere huisarts of huisartsengroep. Bijvoorbeeld op de vaste vrije middag van de huisarts, na een nachtdienst of wanneer de huisarts vakantie heeft. U kunt bij een waarnemend huisarts terecht voor vragen en klachten die niet kunnen wachten tot uw eigen huisarts er weer is.

U belt het telefoonnummer van uw eigen huisarts. U krijgt dan een keuzemenu:  Voor spoed kies 0, voor de waarnemend huisarts kies 9.

Waar kan ik terecht in de avond, nacht en het weekend?

Heeft u als patiënt een huisarts in Oldenzaal, Dinkelland of De Lutte en met spoed een huisarts buiten kantooruren nodig, dan kunt u contact opnemen met de Spoedpost in Hengelo 088 555 11 55.

Heeft u als patiënt een huisarts in Losser, Overdinkel en met spoed een huisarts buiten kantooruren nodig, dan kunt u  contact opnemen met de Spoedpost in Enschede 088 555 11 88.

Voor meer informatie kijk op de website https://sht.nl