Maatregelen in de praktijk omtrent het Corona-virus! Update april 2022.

U word verzocht gelieve zo veel mogelijk telefonisch contact op te nemen met de huisartsenpraktijk!

Heeft u (milde) klachten van verkoudheid, hoesten, keelpijn of andere klachten die passen bij het coronavirus, blijf thuis en neem contact op met het landelijke nummer van de GGD om een corona-test te laten afnemen: 0800 – 1202.

Wij handelen veel medische vragen telefonisch of met behulp van foto’s af, dit om het aantal patiënten in de praktijk niet te groot te laten worden. Mocht het medisch noodzakelijk zijn dan krijgt u een afspraak bij uw huisarts op de praktijk.

Is een afspraak noodzakelijk, en heeft u daarnaast klachten die kunnen passen bij het coronavirus dan zal de huisarts het consult in PBM doen. U wordt dan gezien in een andere behandelkamer, die nadien weer goed gedesinfecteerd wordt.

De controles  voor diabetes, hart- en vaatziekten of ASTMA/COPD vinden deel telefonisch en deels plaats op de praktijk, dit wordt met u gecommuniceerd.

Daarnaast blijven wij u verzoeken om zoveel mogelijk alleen het spreekuur te bezoeken. Indien noodzakelijk mag er één begeleider mee.

Heeft u vragen over het Corona-virus, kijkt u dan op: www.thuisarts.nl of www.rivm.nl