Maatregelen in de praktijk omtrent het Coronavirus!

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen vanaf maandag 16 maart 2020 om een snelle verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Kom niet naar de praktijk maar neem telefonisch of per mail contact op met ons! De praktijk is enkel geopend voor patiënten die een afspraak hebben.

Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over het Coronavirus te kijken op http://www.thuisarts.nlen op onze website.

  1. Spreekuren zullen zo veel mogelijk telefonisch plaatsvinden.
  2. Visites zullen alleen gereden worden voor ernstig zieke personen.
  3. Kleine chirurgische verrichtingen worden uitgesteld.
  4. Normale controle afspraken (bloeddruk, diabetes, COPD) zullen niet doorgaan. Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats. De praktijkondersteuner of praktijkassistente neemt contact met u op.
  5. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: thuis blijven en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24-uur klachtenvrij bent.
  6. Onze balie zal alleen geopend zijn voor inleveren van urine’s en kweken. U mag geen luchtwegklachten hebben als u iets in komt leveren.
  7. Begeleiders van patiënten die voor een acute klachten komen mogen geen luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider gezocht worden.

Wij begrijpen dat dit voor u ongemakken zal opleveren. Wij proberen met deze maatregelen onze kwetsbare patiënten te beschermen en de voortgang van onze praktijk te waarborgen zodat we u kunnne blijven helpen in acute situaties.

We hopen op uw begrip en medewerking.

Namens ons hele team,