Maatregelen in de praktijk omtrent het Corona-virus!

U word verzocht altijd eerst telefonisch contact opnemen met de huisartsenpraktijk!

De balie is tijdelijk gesloten, om zo de toestroom van patiënten in het Medisch Centrum laag te houden. Wij verzoeken u om telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

Heeft u (milde) klachten van verkoudheid, hoesten, keelpijn, blijf thuis en neem contact op met het landelijke nummer van de GGD om een corona-test te laten afnemen: 0800 – 1202.

Er zullen veel medische vragen telefonisch, via beeldbellen of met foto’s afgehandeld blijven worden om zo het aantal patiënten in de praktijk niet te groot te laten worden. Hierover wordt door de assistente altijd overleg gepleegd met de huisarts. Mocht het medisch noodzakelijk zijn dan krijgt u een afspraak bij uw huisarts op de praktijk.

Bij ernstige hoest- en /of benauwdheidsklachten met koorts wordt in overleg met de huisarts bepaald of u gezien moet worden op de Corona-post Oldenzaal. Ook wanneer een afspraak op de praktijk nodig is, maar u hebt tevens (milde) luchtwegklachten, wordt u gezien op de Corona-post.

De controles  voor diabetes, hart- en vaatziekten of ASTMA/COPD vinden momenteel telefonisch plaats. De praktijkondersteuner zal telefonisch contact opnemen op de afgesproken dag en tijd.

Houdt aandacht voor de 1,5 meter afstand in de praktijk!

Heeft u vragen over het Corona-virus, kijkt u dan op:

www.thuisarts.nl of www.rivm.nl